Zakelijk

zakelijk 2

In de nieuwbouw en bij renovatie is het duurzame en onderhoudsvrije aspect van kunststof kozijnen steeds vaker doorslaggevend bij vaststelling van de definitieve keuze. Zeker wanneer er gekeken wordt naar de jaarlijkse onderhoudskosten, wordt de keuze eenvoudig en blijken eventuele en relatief kleine verschillen in aanschafwaarde ten opzichte van de alternatieve mogelijkheden simpel weg te strepen.

 

Als aannemer, dealer-montagebedrijf of zzp-er in de bouw vervult u voor uw opdrachtgevers niet alleen een uitvoerende maar ook een adviserende rol. Kiest u samen met uw opdrachtgever voor kunststof dan kiest u niet zomaar een producent. U wilt er immers verzekerd van zijn dat u kwaliteit in huis haalt, vakkennis, meedenkend vermogen en wellicht nog belangrijker: betrouwbare leveringgaranties en een concurrerende prijs.

 

Cesar biedt u zekerheid. Enerzijds door de betrouwbare levering van vakwerk geheel volgens klantspecificatie tegen een goede prijs, anderzijds doordat u kunt vertrouwen op de nuchtere, flexibele en betrouwbare Achterhoekse arbeidsmentaliteit die u terugvindt in elk aspect van onze dienstverlening.